За нас

ФАБРИКА ЗА МЕЧТИ

Асико е не само компания и търговска марка, символ на професионализъм в областта на пироспектаклите, но и фабрика за мечти и стимул за въображение и креативност.

КАЧЕСТВО И СИГУРНОСТ

Нашето мото е "Качество и сигурност". Всеки продукт от марката Асико предлага оптимална гаранция за качество и сигурност, подплатен от 18-годишния ни опит в създаването на пироспектакли и факта, че си сътрудничим с големите индустриални групи и лидери в пиротехниката. Многобройни са контролите, които се извършват при организирането на един спектакъл, като се започне от черния барут и се стигне до превъзходните ефекти, които използваме, за да осветим Вашите празнични вечери. Организацията, документацията, доставката и изпълнението се осъществяват според стриктни правила и в съблюдаване на строги изисквания. Качеството и сигурността са центърът на работата ни, тъй като ние усъвършенстваме нашите продукти в една изискваща прецизност работна среда.

ХУДОЖНИЦИ В НЕБЕТО

В работата си разчитаме на положителните емоции и доброто настроение, винаги сме се старали да работим по най-добрия възможен начин, с най-качествените материали и с екип от най-добрите професионалисти в бранша.Пиротехниците на Асико са наречени "художници в небето". Те влагат цялото си сърце в това да накарат барута да рисува уникални картини в небесното пространство. Обучихме се при най-изтънчените виртуози на огнената палитра - французите, и продължаваме да се стремим към овладяването на нови знания и умения в изкуството на пиротехниката.

ЛОГИСТИЧЕН ЦЕНТЪР

За нас няма малка заря, не достатъчно значимо събитие или трудно достижима локация за спектакъл, ако отговаря на изискванията за безопасност. За да организираме Вашия празник във всяка точка на България, ние разполагаме с Логистичен център. Осланяме се на мрежата от наши представители, които могат да посрещнат и най-високите очаквания и отговарят на високите изисквания да бъдат част от професионалния екип на Асико.

КЛИЕНТИТЕ

През годините ни се довериха стотици клиенти - създадохме зари и огнени спектакли за лични и обществени празници, и за бизнес събития. Радваме се, че можем да твърдим, че съвместната ни работа е повод тези клиенти да се обърнат отново към нас.